Om Spirituelle Budskaber


Spirituelle Budskaber blev offentliggjort på Facebook i maj måned 2018. 
Men jeg har været igang længe før det. 
Som lille pige lærte jeg hvordan man bruger tarotkort. Hvordan man læser og forstår dem. 78 kort. De satte sig hurtigt fast i mit hjerte.
Kontakten til mennesker vi ikke længere kan se (afdøde) - tog fart allerede fra barnsben af. I mine unge dage, var jeg enormt bange for det. 
Men idag - har jeg fundet fred med det. En fantastisk måde at kommunikere med afdøde på, er netop ved brug af tarotten. 
Drømmetydning, lucid drømning og astral rejser går hånd i hånd, for mit vedkommende. 
Jeg synes at det er ufattelig spændende, og er ikke i tvivl om at vores drømmerejser altid har noget interessant at fortælle os. Derfor har jeg også skabt en bredere viden indenfor dette. 
Jeg kan i hvert fald ikke løbe fra, at jeg finder min ro og min lykke når jeg sidder i en clairvoyance. Det er dét sted der giver bedst mening for mig. Spirituelle Budskaber skal derfor have lov til at vokse i en dejlig retning, hvor endnu flere mennesker kan få deres budskaber. 
Jeg er et meget ydmygt menneske, som dog er klar i spyttet - altid forlangende af sandheden, og total tiltrukket af originale typer. Originalitet og sandhed er nøgleord for  mig. 
Jeg tror også, at det er derfor at lige prævis tarotten satte sine dybe spor i mig. For kortene taler sandt! Hvilket et meget prisværdigt for mig - og derfor ligger jeg ikke noget mellem linjerne eller danser rund om ilden når jeg laver en læsning. Jeg siger tingene som de er, så længe du er parat til at lytte åbenhjerteligt! 


Det spirituelle træ stopper aldrig med at vokse - nye blade vil altid spire. Derfor har du, jeg og os allesammen altid mere at lære.